DE KUNST
VAN HET LEREN

Zij-instroom

In een enkel geval kan een leerling in een later leerjaar dan de brugklas alsnog van een andere school instromen op het Spinoza Lyceum. Aanmelden voor zij-instroom kan met het inschrijfformulier zij-instroom.

Als er plek blijkt te zijn, dan wordt een leerling, samen met een ouder/verzorger, uitgenodigd voor een (digitaal) kennismakingsgesprek. Pas aan het eind van het schooljaar kan vervolgens bepaald worden of er het volgend schooljaar definitief plek is voor zij-instroom.

Groep 8 leerlingen

Muziekplus

Als je ingeloot bent voor volgend schooljaar en je hebt je aangemeld voor de Muziekplusklas dan wordt er in de brief van 8 april gevraagd of je hiervoor auditie wil komen doen om een kans te maken voor deze klas. De audities zullen op dinsdag 18 en donderdag 20 mei plaatvinden. Meer informatie over de Muziekplusklas vind je hier.