DE KUNST
VAN HET LEREN

Groep 7 en 8

We willen je graag ontmoeten!

Wanneer je naar de middelbare school gaat, is het erg belangrijk om goed de tijd te nemen om uit te zoeken welke school het beste bij je past. Alleen al in Amsterdam zijn er een heleboel middelbare scholen en op de ene school voel je je nu eenmaal meer thuis dan op de andere.

Omdat je als leerling veel tijd op een school zult doorbrengen, is het belangrijk dat de keuze voor een school zorgvuldig gemaakt wordt. Daarom organiseert het Spinoza Lyceum verschillende kennismakingsmomenten voor basisschoolleerlingen. Op die manier kunnen jullie alvast ervaren hoe het is om op onze mooie school rond te lopen en om er les te hebben.

Ook hopen wij dat onze brugklas brochure bij het maken van een keuze helpt, bekijk de brochure hier; Brugklas brochure.

Open Dagen

De meest bekende manier om kennis te maken met een middelbare school is via de Open Dagen. Op die dagen is de school te bezichtigen voor geïnteresseerde basisschoolleerlingen van groep 8. Het Spinoza Lyceum is dit jaar te bezoeken op 4, 5 en 6 februari 2021.

Dit jaar zullen de Open Dagen er anders uitzien dan andere jaren.
Met de verlenging van de huidige maatregelen omtrent Covid-19 hebben we moeten besluiten om de Open Dagen op 4,5 en 6 februari 2021 enkel online aan te bieden. We beloven dat het desondanks drie fantastische dagen zullen worden. Op dit moment leggen we de laatste hand aan onze online variant. Begin volgende week vindt u hier alle informatie!