DE KUNST

Groep 7 en 8

Groep 8

Kennismakingsmiddag

De kennismakingsmiddag voor de geplaatste brugklasleerlingen voor het schooljaar 2021-2022 zal op woensdagmiddag 30 juni 2021 van 13:00-15:00 uur plaatsvinden.

Kennismaken voor ouders/verzorgers

Op 30 juni zal er om 19:00 uur voor de ouders en verzorgers van onze nieuwe brugklassers een webinar plaatsvinden.
Deze zal worden georganiseerd door de rector, Jan Paul Beekman en de afdelingsleider van de brugklas, Vincent Kramer. Gaat uw kind volgend schooljaar beginnen in de brugklas op het Spinoza Lyceum dan ontvangt u hierover binnenkort meer informatie.

Muziekplus

Als je ingeloot bent en je hebt je aangemeld voor de Muziekplus klas dan wordt er in de welkomsbrief van 8 april gevraagd of je hiervoor auditie wil komen doen om een kans te maken voor deze klas.
Meer informatie over de Muziekplusklas vind je hier.

Groep 7

Op woensdag 30 juni zal er om 15:30 uur een informatiemiddag zijn voor leerlingen van de nu groep 7.
Schrijf je hier in: inschrijfformulier groep 7 informatiemiddag

Algemeen

Wanneer je naar de middelbare school gaat, is het erg belangrijk om goed de tijd te nemen om uit te zoeken welke school het beste bij je past. Alleen al in Amsterdam zijn er een heleboel middelbare scholen en op de ene school voel je je nu eenmaal meer thuis dan op de andere.

Omdat je als leerling veel tijd op een school zult doorbrengen, is het belangrijk dat de keuze voor een school zorgvuldig gemaakt wordt. Daarom organiseert het Spinoza Lyceum verschillende kennismakingsmomenten voor basisschoolleerlingen. Op die manier kunnen jullie alvast ervaren hoe het is om op onze mooie school rond te lopen en om er les te hebben.

Ook hopen wij dat onze brugklas brochure bij het maken van een keuze helpt, bekijk de brochure hier; Brugklas brochure.

Open Dagen

Hier kan je de onderdelen van de Open Dagen terugkijken: Filmpjes Open Dagen