DE KUNST
VAN HET LEREN

Groep 7 en 8

Je bent welkom op het Spinoza Lyceum!

Voordat je naar de middelbare school gaat, is het belangrijk om goed de tijd te nemen om uit te zoeken welke school het beste bij je past. Alleen al in Amsterdam zijn er een heleboel middelbare scholen waaruit je kunt kiezen.

Omdat je als leerling veel tijd op een school zult doorbrengen, is het belangrijk dat de keuze voor een school zorgvuldig gemaakt wordt.
Je voelt je op de ene school nu eenmaal meer thuis dan op de andere! Om je te helpen bij het maken van je keuze organiseert het Spinoza Lyceum verschillende kennismakingsmomenten voor basisschoolleerlingen. Op die manier kun je alvast ervaren hoe het is om op onze mooie school rond te lopen en er les te hebben.

Open Dagen 2022

Dit schooljaar staan onze Open Dagen gepland op: 3, 4 en 5 februari 2022!

Brugklas brochure

Ook hopen wij dat onze brugklas brochure bij het maken van een keuze helpt, bekijk de brochure hier; Brugklas brochure.

Impressie

Wil je alvast een kijkje nemen op onze school dan kan dat via deze virtuele rondleiding en via de filmpjes van de digitale Open Dagen van februari 2021.