DE KUNST
VAN HET LEREN

Kennismaken en open dagen

Heb je de digitale Open Dagen in februari 2022 gemist? Of wil je een onderdeel terugkijken, dat kan hieronder.

Open Dagen 2022

Webinars:

Informatiemiddag groep 7
De informatiemiddag is speciaal voor leerlingen uit groep 7. Dit jaar staat deze middag gepland op woensdagmiddag 23 maart 2022. Aanmelden voor de informatiemiddag is niet meer mogelijk. Deze middag is inmiddels vol.
Als je je al had aangemeld dan heb je hierover informatie ontvangen via een mail.

Dalton voorrang
In tegenstelling tot hetgeen in de keuzegids 2022 is vermeld hebben leerlingen, afkomstig van een daltonbasisschool, voorrang op onze school.

Digitale tour

Je kunt 24/7 een kijkje nemen in onze school via de digitale tour. Binnen deze tour kun je diverse filmpjes aanklikken en bekijken.
Deze zijn gemaakt door leerlingen en docenten.

digitale tour

Mocht je nog een vraag hebben dan kan je altijd mailen naar; info@spinozalyceum.nl