DE KUNST
VAN HET LEREN

Kennismaken en open dagen

Lesjesmiddag groep 8

Beste groep 8 leerling,

Wat leuk dat je de sfeer op onze school ook tijdens wat lesjes wil komen proeven. Tijdens de Open Dagen heb je hier rond kunnen lopen, maar je krijgt pas echt een goed beeld als je eens bij ons in de klas komt zitten. Als je erover denkt om je aan te melden bij het Spinoza Lyceum is het belangrijk om te weten dat wij een daltonschool zijn. 

Als jij je hebt aangemeld dan kun je twee lesjes komen volgen. Je wordt dan ingedeeld in ronde 1 of in ronde 2. We kunnen helaas geen rekening houden met voorkeuren. Alleen als je specifiek geïnteresseerd bent in ons gymnasium, kun je dat aangeven. Je hebt maandag 20 februari een mail van ons ontvangen met hierin informatie over hoe laat wij je verwachten etc.

Voor ronde 1 ben je om 13:50 uur aanwezig bij ons op school. Voor ronde 2 verwachten we je om 15:00 uur bij ons op school. De lesjesmiddag duurt in totaal ongeveer anderhalf uur. 

Hartelijke groet, 

Brugklasteam Spinoza Lyceum

NB als je in groep 7 zit, dan kun je dit jaar niet mee doen met de lesjesmiddag. We hopen dat je volgend jaar meedoet.

Digitale tour

Je kunt 24/7 een kijkje nemen in onze school via de digitale tour. Binnen deze tour kun je diverse filmpjes aanklikken en bekijken.
Deze zijn gemaakt door leerlingen en docenten.

digitale tour

Mocht je nog een vraag hebben dan kan je altijd mailen naar; info@spinozalyceum.nl