DE KUNST
VAN HET LEREN

Kennismaken en open dagen

De digitale Open Dagen van 4, 5 en 6 februari gemist?
Kijk hier de filmpjes terug!

• Opening
    door rector Jan Paul Beekman

Digitale tour

Je kunt 24/7 een kijkje nemen in onze school via de digitale tour. Binnen deze tour kun je diverse filmpjes aanklikken en bekijken.
Deze zijn gemaakt door leerlingen en docenten.

digitale tour

Over de Open Dagen

Om ouders en leerlingen van groep acht kennis te laten maken met onze school, zonden wij op 4, 5 en 6 februari digitaal maar live ons programma uit

We vertelden je daar meer over ons onderwijs en hoe wij ervoor zorgen dat jij je snel thuis voelt. Zo kwamen o.a. ons gymnasium, het daltononderwijs en internationalisering aan bod. Onze brugklasmentoren, onze leerlingen- en ouderraad vertelden je door middel van live webinars meer over de begeleiding van onze leerlingen en hun persoonlijke ervaring met onze school. We sloten elke dag af met een panel van schoolleiders, docenten, leerlingen en ouders waaraan je live vragen kon stellen. Deze live webinars streamden wij via Youtube. Om deze filmpjes terug te kijken ga je naar het begin van deze pagina.

Gedurende de gehele Open Dag was het ook mogelijk om live te chatten en jouw vragen te stellen aan docenten en leerlingen. Mocht je nog een vraag hebben dan kan je altijd mailen naar; info@spinozalyceum.nl