DE KUNST
VAN HET LEREN

Kennismaken en open dagen

Open Dagen

Dit schooljaar zijn onze Open Dagen op: 3, 4 en 5 februari 2022!

• Donderdag 3 februari van 18:30-21:00 uur
  • Vrijdag 4 februari van 15:00-17:30 uur
  • Zaterdag 5 februari van 10:00-13:00 uur

Aanmelden voor de Open Dagen

Tijdens de hybride Open Dagen is er een digitaal programma met webinars en proeflesjes, om hieraan deel te nemen hoef je je niet van te aan te melden!
Op 3, 4 of 5 februari ga je naar de website kies en klik je op het onderdeel waaraan je wilt deelnemen.
De fysieke rondleidingen tijdens de Open Dagen zijn helaas vol. In maart zullen wij extra rondleidingen aanbieden. Als je hier je gegevens achterlaat dan houden we je op de hoogte van de extra rondleidingen.

Hieronder kun je je nog wel aan te melden voor de proeflesjes tijdens de Open Dagen:

Aanmelden digitale proeflesjes:

Aanmelden rondleiding:

Alle tijdslots voor de rondleidingen tijdens de Open Dagen zijn helaas gereserveerd.
In maart zullen wij extra mogelijkheden voor rondleidingen aanbieden. Wil je hier alvast voor aanmelden dan kan via dit formulier.

Nu alvast een kijkje nemen op onze school?

Wil je alvast een kijkje nemen op onze school? Dat kan via onderstaande virtuele rondleiding en via de filmpjes van de digitale Open Dagen van vorig schooljaar, februari 2021.

Lesjesmiddag groep 8

Deze middag organiseren we op woensdagmiddag 2 maart 2022 van 14:30-16:15 uur voor leerlingen die dit jaar in groep 8 zitten en op zoek zijn naar middelbare school, wij hopen dat jij zo een goede keuze kunt maken. Hiervoor moet je je tijdens de Open Dagen inschrijven via de website.

Informatiemiddag groep 7

De informatiemiddag is speciaal voor leerlingen uit groep 7. Dit jaar staat deze middag gepland op woensdag 23 maart 2022 van 16:00-18:00 uur.

Dalton voorrang

In tegenstelling tot hetgeen in de keuzegids 2022 is vermeld hebben leerlingen, afkomstig van een daltonbasisschool, voorrang op onze school.

Digitale tour

Je kunt 24/7 een kijkje nemen in onze school via de digitale tour. Binnen deze tour kun je diverse filmpjes aanklikken en bekijken.
Deze zijn gemaakt door leerlingen en docenten.

digitale tour

Mocht je nog een vraag hebben dan kan je altijd mailen naar; info@spinozalyceum.nl