DE KUNST
VAN HET LEREN

Kennismaken en open dagen

Extra lesjesmiddag

Op woensdag 10 maart organiseren wij een extra lesjesmiddag! Deze middag zal geheel online plaatsvinden, maar het biedt je wel een mogelijkheid om het Spinoza Lyceum (nog) beter te leren kennen. Het blijft nog een verrassing welke lessen je gaat volgen, maar wij gaan ervoor zorgen dat het een feest wordt.

Belangrijk voor jou om te weten:

• Je wordt ingedeeld in een groep en je volgt twee lessen.
  • De tijdstippen van de lessen zijn als volgt:
    – Les 1 is van 14.00 – 14.30 uur
    – Les 2 is van 14.45 – 15.15 uur
  • Opgeven kan tot en met vrijdag 5 maart tot uiterlijk 16.00 uur
  • Na inschrijving ontvang je uiterlijk dinsdag 9 maart de link om deel te kunnen nemen aan de lessen. Je ontvangt dit bericht op het opgegeven e-mailadres
  • Om je aan te melden gebruik je dit formulier

Het gymnasium op het Spinoza Lyceum
We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog niet precies weet wat het gymnasium inhoudt en het met een vwo-advies lastig vindt een keuze te maken. Daarom hebben we voor jullie een speciaal programma om kennis te maken met de klassieke talen en het gymnasium op het Spinoza Lyceum.
Als je je hiervoor opgeeft, zal je van 14.00 tot 15.15 uur les krijgen van twee docenten klassieke talen over verschillende onderwerpen die aan bod komen op het gymnasium. Het belooft leuk te worden! Hiervoor kun je hetzelfde formulier gebruiken en bij basisschooladvies ‘gymnasium’ invullen.

De digitale Open Dagen van 4, 5 en 6 februari gemist? Kijk hier de filmpjes terug!

• Opening
    door rector Jan Paul Beekman

Digitale tour

Je kunt 24/7 een kijkje nemen in onze school via de digitale tour met deze link.
Binnen deze tour kun je diverse filmpjes aanklikken en bekijken. Deze zijn gemaakt door leerlingen en docenten.

Over de Open Dagen
Om ouders en leerlingen van groep acht kennis te laten maken met onze school, zonden wij op 4, 5 en 6 februari digitaal maar live ons programma uit

We vertelden je daar meer over ons onderwijs en hoe wij ervoor zorgen dat jij je snel thuis voelt. Zo kwamen o.a. ons gymnasium, het daltononderwijs en internationalisering aan bod. Onze brugklasmentoren, onze leerlingen- en ouderraad vertelden je door middel van live webinars meer over de begeleiding van onze leerlingen en hun persoonlijke ervaring met onze school. We sloten elke dag af met een panel van schoolleiders, docenten, leerlingen en ouders waaraan je live vragen kon stellen. Deze live webinars streamden wij via Youtube. Om deze filmpjes terug te kijken ga je naar het begin van deze pagina.

Gedurende de gehele Open Dag was het ook mogelijk om live te chatten en jouw vragen te stellen aan docenten en leerlingen. Mocht je nog een vraag hebben dan kan je altijd mailen naar; info@spinozalyceum.nl