DE KUNST
VAN HET LEREN

Nieuwe website

Beste leerlingen,

Ik heet jullie van harte welkom op de nieuwe website van het Spinoza Lyceum. Een website die nog beter de sfeer en het leven op het Spinoza Lyceum weergeeft. 

Het Spinoza Lyceum is een school waar je mag zijn zoals je bent en waar je alle mogelijkheden wordt geboden om je eigen leerroute te bepalen. 

Is muziek, kunst, dans en toneel iets voor jou, dan is het Spinoza Lyceum zonder meer een school die goed bij je past. Maar we doen ook veel op het gebied van science en natuurkunde. Met een eigengemaakte solarboat doen we mee aan landelijke wedstrijden en zoeken we elk jaar weer leerlingen die geïnteresseerd zijn in robotica. Kortom, er is van alles te beleven op onze school. Tijdens de Open Dagen, die dit schooljaar wat anders van opzet zullen zijn, krijg je een nog beter beeld van de school, van de leerlingen en van onze docenten. 

Neem eens rustig de tijd om onze website goed te bekijken. Ik weet zeker dat je veel mooie en verrassende dingen zult tegenkomen.
Mocht je nu in groep 8 zitten, dan wens ik je veel succes toe bij het zoeken naar een school waar jij helemaal op je plek zult zijn. En wie weet is dat wel het Spinoza Lyceum. 

Hartelijke groet,

Jan Paul Beekman
Rector van het Spinoza Lyceum

Virtuele rondleiding