Lesjesmiddag

Als je erover denkt om je aan te melden bij het Spinoza Lyceum is het belangrijk om te weten dat wij een daltonschool zijn. Wat betekent dat?

Je leert bij ons op school vanaf het begin van het brugjaar om zelfstandig of in groepjes te werken aan je daltontaken. Dit gebeurt in de lessen maar je kunt ook elke dag in het daltonuur werken aan het vak van je eigen keuze. Dit alles houdt in dat je meer verantwoordelijkheid krijgt voor je schoolwerk. Misschien ben je al gewend om zo te werken op je eigen basisschool. Toch zijn er zeker verschillen: je gaat nu bijvoorbeeld naar een nieuwe school met niet één, maar wel twaalf leraren en net zoveel vakken. 

We kunnen ons voorstellen dat je het prettig vindt om bij ons te komen ervaren hoe er lesgegeven wordt. Daarom organiseren we op woensdag 26 februari een lesjesmiddag. Je kunt dan twee lesjes volgen om een idee te krijgen van onze daltonlessen.

De lessen zijn op woensdag 26 februari 2020:

  • Les 1 14.30-15.00 uur
  • Les 2 15.15-15.45 uur

Kom wel iets vroeger, want we beginnen precies op tijd. Wij gaan er vanuit dat je aan alle lesjes deelneemt als je komt!

Om de lesjes te kunnen volgen dien je je vooraf in te schrijven, dit is mogelijk tot en met 12 februari via het aanmeldformulier lesjesmiddag. Op 24 februari zullen wij de indeling publiceren.

Hartelijke groet,
Spinoza Lyceum

  

 info@spinozalyceum.nl

 020 - 5 777 444