Programma's open dagen

Beste ouders, beste kinderen,

Hartelijk welkom in het Spinoza Lyceum! We willen graag iedereen een goede indrukĀ  geven van het Spinoza Lyceum. We bieden op verschillende manieren informatie aan:

• Je kunt presentaties bijwonen. Deze presentaties zijn aan tijd gebonden (zie het overzicht presentaties). Let op: als je alle presentaties bij wilt wonen is er erg weinig tijd voor bezoek aan de vaklokalen. Het is misschien goed om van tevoren een duidelijke keuze te maken.
  • Je kunt naar de informatiemarkt in de leerlingkantine. Daar kun je ook koffie, thee en fris krijgen.
  • Je kunt een kijkje gaan nemen in de vak- en informatielokalen. Daar kun je gewoon in- en uitlopen. Stel vooral heel veel vragen aan de medewerkers en de leerlingen die hier zijn.

OP DE BEGANE GROND IS IN LOKAAL L043 INFORMATIE OVER SPINOZA20FIRST!

We wensen jullie heel veel plezier en succes bij het maken van je keuze!

Medewerkers en leerlingen van het Spinoza Lyceum