Musical op het Spinoza!

Het is weer zover: de grote, jaarlijkse musicalvoorstelling van het Spinoza Lyceum komt eraan. We spelen dit jaar Het Mooie Meisje en Het Lelijke Beest. Het welbekende verhaal over het monster in zijn betoverde kasteel en het belezen dorpsmeisje Belle.

De musical ploeg heeft er alweer veel repetities (ook in de weekend!) opzitten samen met alle musical-, techniek- en decorleerlingen. Het is zo gezellig op de set en het dreigt weer zo'n fijne show te worden… Het wordt in ieder geval een grote productie: de techniekploeg bestaat uit 16 leerlingen, de decorploeg uit ruim 20 leerlingen en op het podium staan 32 leerlingen.

De uitvoeringen zijn op:

14 februari: middagvoorstelling voor de basisscholen in het daltonuur en grote pauze; aanvang 11.40 uur

15 februari: middagvoorstelling voor de brugklassen in het daltonuur en grote pauze; aanvang 11.40 uur

15 februari: avondvoorstelling voor personeel; aanvang 20.15 uur

16 februari: avondvoorstelling; aanvang 20.15 uur

17 februari: middagvoorstelling voor klas 2 en hoger in daltonuur en grote pauze.

17 februari: avondvoorstelling ; aanvang 20.15 uur

Voor alle avondvoorstellingen geldt: reserveren is aanbevolen. Kaarten à €5,- zijn te verkrijgen via de administratie van het Spinoza Lyceum.

Nota bene:

Voor de middagvoorstelling van 14 februari geldt dat de (dalton)basisscholen contact moeten hebben opgenomen met het Spinoza Lyceum voor bezoek aan de voorstelling. Er zijn inmiddels al reserveringen van basisscholen (reserveren is tot 1 februari mogelijk).

Voor de avondvoorstelling van 15 februari geldt: reserveringen van personeel hebben voorrang.

Voor wie al een sneakpreview wil meemaken: tijdens de open dagen van 9 (donderdag) en 11 (zaterdag) februari zijn er stukjes uit de musical te zien in de grote theaterzaal van het Spinoza Lyceum. Op vrijdag 10 februari is er muziek en dans in het theater en zal er in een kleinere setting een kleine drama demonstratie te zien zijn.