Brugklaskamp 2016

Van maandag 12 t/m woensdag 14 september zijn we met álle brugklassen op kennismakingskamp naar Summercamp Heino geweest. Met maar liefst 232 leerlingen, 16 minimentoren en 12 docenten was het een flinke uitdaging om een mooi programma neer te zetten. Ponyrijden, midgetgolfen, balspelen, zwemmen, broodjes bakken, klimmen, boogschieten: het is slechts een kleine greep uit de grote hoeveelheid activiteiten die we hebben gedaan. De hittegolf noodzaakte ons tot het houden van een watergevecht, dat een van de hoogtepunten werd van het fantastische kamp. Wat een belevenis, met al die klassen tegelijk. We hopen dat dit zorgt voor een groot saamhorigheidsgevoel van onze brugklassen. Volgend jaar weer!