Cambridge certificaatuitreiking

Het eerste jaar van Cambridge op Spinoza werd op vrijdag 30 september afgerond met een feestelijke certificaatuitreiking waar niet alleen de leerlingen maar ook een aantal ouders bij waren.
De sectie Engels is trots op de leerlingen en hun resultaten! Er waren 38 leerlingen in totaal en iedereen heeft een certificaat gehaald. Het was niet altijd makkelijk voor de leerlingen aangezien ze veel van de voorbereiding zelf moesten doen en dit bovenop hun werk voor de reguliere lessen Engels. Het was leuk om zoveel enthousiasme voor de taal te zien en hopelijk zal iedereen uit de groep andere manieren vinden om verder te blijven excelleren in de Engelse taal. Dit jaar zijn we met een nieuwe enthousiaste groep begonnen en wij kijken uit naar al uit naar de volgende uitreiking!