• image
  • image

Disclaimer

De inhoud van deze site wordt met grote zorg samengesteld. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is.

Het Spinoza Lyceum stelt zich niet aansprakelijk voor (gevolgen van) eventuele fouten op deze website.

Het Spinoza Lyceum is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina's waarnaar links zijn opgenomen, noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot die inhoud of wat daaruit voortvloeit.

Het auteursrecht op deze website berust bij het Spinoza Lyceum of bij derden welke met toestemming inhoud en (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van het Spinoza Lyceum.

Mocht u vragen, opmerkingen of klachten hebben m.b.t. de website of t.a.v. de school dan vernemen wij dat graag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op anonieme reacties wordt niet gereageerd.

Colofon

Voor vragen over de inhoud van deze website kunt u mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij danken Saskia van Heugten voor het beschikbaar stellen van het beeldmateriaal.

 
spinozalyceum Morgen viert het Spinoza Lyceum de dag van de Franse taal met interessante workshops, verschillende vaklessen met... https://t.co/s21zGSBUrn
spinozalyceum Brugklaskamp 2017 @ Summercamp Heino was geslaagd!
spinozalyceum Tijdens de grote pauze deze week kan je zelfgemaakte cupcakes, Turkse pizza en meer kopen en de opbrengst gaat... https://t.co/yMv4riU4Jw
spinozalyceum Het nieuwe schoolgebouw van Spinoza20first is officieel geopend ! https://t.co/aWROIOBGHx
spinozalyceum Spinoza20first viert schoolfeest op het Spinoza Lyceum. 🎉 https://t.co/ovdr95Y9Oa

  

 info@spinozalyceum.nl

 020 - 5 777 444