• image
  • image
  • image
  • image
  • image

Disclaimer

De inhoud van deze site wordt met grote zorg samengesteld. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is.

Het Spinoza Lyceum stelt zich niet aansprakelijk voor (gevolgen van) eventuele fouten op deze website.

Het Spinoza Lyceum is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina's waarnaar links zijn opgenomen, noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot die inhoud of wat daaruit voortvloeit.

Het auteursrecht op deze website berust bij het Spinoza Lyceum of bij derden welke met toestemming inhoud en (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van het Spinoza Lyceum.

Mocht u vragen, opmerkingen of klachten hebben m.b.t. de website of t.a.v. de school dan vernemen wij dat graag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op anonieme reacties wordt niet gereageerd.

Colofon

Voor vragen over de inhoud van deze website kunt u mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij danken Saskia van Heugten voor het beschikbaar stellen van het beeldmateriaal.

 
spinozalyceum Staat het Spinoza Lyceum of Spinoza20First op nummer 1 op de voorkeurslijst dan kunt u uw zoon of dochter bij ons... https://t.co/ruoazhs4nq
12h
spinozalyceum We kijken met trots terug op de grote jaarlijkse musical voorstelling van het Spinoza Lyceum. Dit jaar speelde we... https://t.co/RodODZ4c1B
13h
spinozalyceum De Poëzie Revue komt er weer aan! Op 17 februari gaan alle derdeklassers naar het Theater van het Woord om te... https://t.co/mCBJaXg8CE

  

 info@spinozalyceum.nl

 020 - 5 777 444