• image
  • image
  • image
  • image
  • image

Disclaimer

De inhoud van deze site wordt met grote zorg samengesteld. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is.

Het Spinoza Lyceum stelt zich niet aansprakelijk voor (gevolgen van) eventuele fouten op deze website.

Het Spinoza Lyceum is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina's waarnaar links zijn opgenomen, noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot die inhoud of wat daaruit voortvloeit.

Het auteursrecht op deze website berust bij het Spinoza Lyceum of bij derden welke met toestemming inhoud en (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van het Spinoza Lyceum.

Mocht u vragen, opmerkingen of klachten hebben m.b.t. de website of t.a.v. de school dan vernemen wij dat graag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op anonieme reacties wordt niet gereageerd.

Colofon

Voor vragen over de inhoud van deze website kunt u mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij danken Saskia van Heugten voor het beschikbaar stellen van het beeldmateriaal.

 
spinozalyceum Spinoza20first viert schoolfeest op het Spinoza Lyceum. 🎉 https://t.co/ovdr95Y9Oa
spinozalyceum Afgelopen donderdag hebben de mavo leerlingen met trots laten zien wat zij aan beeldende kunst hebben gemaakt.
spinozalyceum De diploma uitreiking was een groot feest ! #diploma #uitreiking #feest #trots
spinozalyceum Tadaaa, daar is hij! De wisselbokaal die 3m dit jaar in de wacht sleepte met theaterproject de Gouden Roos! https://t.co/cmrwPjSJfy
spinozalyceum Wij feliciteren onze geslaagde leerlingen en wensen de herkansers veel succes!!! https://t.co/FbZm1jHltQ

  

 info@spinozalyceum.nl

 020 - 5 777 444