• image
  • image
  • image
  • image
  • image

Disclaimer

De inhoud van deze site wordt met grote zorg samengesteld. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is.

Het Spinoza Lyceum stelt zich niet aansprakelijk voor (gevolgen van) eventuele fouten op deze website.

Het Spinoza Lyceum is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina's waarnaar links zijn opgenomen, noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot die inhoud of wat daaruit voortvloeit.

Het auteursrecht op deze website berust bij het Spinoza Lyceum of bij derden welke met toestemming inhoud en (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van het Spinoza Lyceum.

Mocht u vragen, opmerkingen of klachten hebben m.b.t. de website of t.a.v. de school dan vernemen wij dat graag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op anonieme reacties wordt niet gereageerd.

Colofon

Voor vragen over de inhoud van deze website kunt u mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij danken Saskia van Heugten voor het beschikbaar stellen van het beeldmateriaal.

 
spinozalyceum Het zit erop voor de examenleerlingen! Hier is heel hard gestreden voor een prachtig diploma. https://t.co/ikRt52MgtW
9h
spinozalyceum 538-feest was episch ! 🎉
spinozalyceum Vanavond is 538-feest op het Spinoza Lyceum. In oktober hebben de leerlingen de meeste smartphone vrije... https://t.co/AnibYITMDH
spinozalyceum Lef hebben om leerlingen los te laten. Dat doen we op het Spinoza20first Daltonlyceum mhv+ https://t.co/OjctOUQYy2

  

 info@spinozalyceum.nl

 020 - 5 777 444